11 Mayıs 2015 Pazartesi

Mantar Kebabı- Köfteli Mantar

Herkese merhaba

Bu yazımda size mantar kebabını anlatmak istiyorum.


Mantar Kebabı- Köfteli Mantar



Önce malzemelerimize bakalım:
(Bu yemek için kişi sayısı veremiyorum. O yüzden herkes kendi istediği kadar yapabilir.)

  • Izgaralık (büyük) Mantar
  • Kıyma
  • Kuru soğan
  • İstenilen baharatlar
  • Bayat ekmek içi
  • Salçalı su
Yapılışına geçecek olursak:

  • Önce köftelerimizi hazırlıyoruz. Biraz büyük, yuvarlak şekilde olmasına dikkat edelim.
  • Hazırladığımız köfteleri, tavada biraz pişiriyoruz.
  • Büyük mantarları enine kesiyoruz.
  • Az pişmiş köfteleri mantarların içine yerleştiriyoruz, fırın kabına alıyoruz.
  • Salça ve biraz zeytinyağı koyduğumuz suyu da ekliyoruz.
  • 180 derecelik fırında yaklaşık 25-30 dakika pişiriyoruz.
Yapan herkesin ellerine sağlık.


Başka bir yazıda görüşmek üzere.

Diğer köfteli tariflerim için:



2 yorum:

  1. çok lezzetli gözüküyor, ellerinize sağlık.. Haftasonu için denemek istiyorum ))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...