28 Temmuz 2017 Cuma

Kolloidal Gümüş Suyu

Üretime ilk kez Antalya'da başlayan, daha sonra kısa sürede Türkiye genelinde hizmet veren Siva Derm, gümüş suyu kullanılarak hazırlanan ürünlerin satışını gerçekleştirmektedir. Kimyasal içermeyen ve tamamen doğal içeriğe sahip bu ürünler hastalıklara karşı etkili biçimde mücadele etmektedir. Marka, bilimsel bir bakış açısından beslenerek çalışmalarını gerçekleştirir.

Koloid Hakkında
Herhangi bir maddenin en küçük biyolojik formu olan koloidiler kolaylıkla sindirim sürecinden atlayarak absorbe edilebilmektedir. Kolloidal gümüş ise buhar damıtımlı su içinde bekletilen ve Amerika’da 1930’lu yıllarda ilaç olarak kullanılmış gümüş parçacıklarıdır. Bu yıllarda enfeksiyonlarla savaşan en pahalı antibiyotik tedavilerinden birisi olmuştur. Bu pahalılığı penisilinin devreye girmesine neden olmuştur.

Gümüş Suyu Nasıl Etkiye Sahip?
Gümüş suyu konsantresi, markanın bu kadar ayrıcalıklı olmasına da katkı sağlayacağından anlaşılacağı gibi çok yönlü bir artıya sahip:
  1. Bakteri ve virüsleri yok eder.
  2. Dermatolojik sorunlarda tedaviye destek verir. Özellikle egzama, cilt lekeleri, yara sorunlarında etkili.
  3. Vücudun bağışıklık sistemini güçlendirir.
  4. Metabolizma dengesizliklerini giderir.
  5. Hastalık kaynakları için güçlü bir direnç kazandırır.
Siva Derm Kolloidal Gümüş Suyu Ürünleri
Önemli dermatolojik sorunlarda güçlü bir destek sunan Kolloidal gümüş suyu, marka içerisindeki bir seriyi ifade eder. Serideki ürünler her ne kadar aynı gibi görünse de aslında PPM derecesine göre çeşitlenmektedir. PPM derecesi suyun içindeki gümüş miktarını gösterir. Bu miktar, etki ettiği hastalık özellikleri bakımından da farklılıklara neden olabilmektedir. Ancak gümüş miktarı çok yoğun olduğu için milyon birim üzerinden derecelendirilmektedir.



Siva Derm Kolloidal 5 PPM Gümüş Suyu: Su içerisindeki gümüş miktarının 5 PPM yoğunlukta olduğu ürün çeşididir. Cildin genel sağğı ve rutin bakımı için çözüm geliştirir. İlk kullanımdan itibaren tek seferde çok yönlü bir iyileşme sağlamaktadır.
  1. Ayaklardaki mantar sorunu için etkilidir.
  2. Aşırı terleme,
  3. İltihaplı yaralar,
  4. Solgun görünüm,
  5. Akne sorunları için hızlı bir şekilde etkisini gösterir.
  6. Kaybolan nem dengesini kalıcı biçimde geri kazandırır.
  7. Cilde kaybettiği esnekliği geri verir
  8. Bakterilerin önüne geçer ve cilt savunmasının her zamankinden daha iyi olmasını sağlar.
Siva Derm 15 PPM Kolloidal Gümüş Suyu: Su içindeki gümüş miktarının 15 PPM olduğu üründür. Özellikle bakteri, enfeksiyon sorunlarında etkisi çok yoğundur. Cildin ihtiyacı olan besini sağlar. Bu özelliği ile de diğerlerinden ayrılmaktadır.

Kolloidal 25 PPM Gümüş Suyu: Su içerisindeki 25 PPM yoğunluk açık yara tedavilerinde güçlü bir destek olarak değerlendirilebilir. Gümüş oranının nispeten fazla olması önemli bir fark yaratmaktadır. Bunun dışında:
  • Kuruluk, çatlama, gerilme sorunlarında dokuların yeniden sağlıklı ve yumuşak olmasını sağlar.
  • Egzama problemlerinde yatıştırıcıdır.
Kolloidal 40 PPM Gümüş Suyu: 40 PPM yoğunluk cildin savunma sisteminde çok güçlü bir blok yaratır. Ayrıca:
  • Pigment bozukluklarının giderilmesinde etkilidir.
  • Mantar ve dökülme sorunu için iyileştirici etki yaratır. Sedef tedavisinde kullanılabilir.
  • Açık ve kapalı yaraların iyileştirilmesinde tedaviye destek verir.
  • Tüm cilt hasarları için etkili bir çözüm sunar.

Gümüş Suyu Kullanımı
Siva Derm Gümüş Suyu kullanırken, açık – kapalı yaralar, egzama, mantar sorunlarının tedavisi için destek olarak değerlendirebilirsiniz. Bu sorunlar tıbbi müdahale gerektiren ciddi dermatolojik sorunlara işaret ettiğinden Siva Derm bu noktada takviye ürün olarak alınmalıdır. Alternatif tıbbın en etkili ürünlerinden olan bu ürünler ilaç olarak düşünülmemelidir.
  • Gümüş iyonlarının olumlu etkileri temel alınarak tasarlanan Gümüşsuyu kullanımı sırasında alkol ve sarımsak tüketilmemelidir. Bunlardan biriyle alınması halinde olumsuz sonuçlar görülebilmektedir. Bunun dışında çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza edilmesine dikkat edilmesi gerekir. Ürün çeşitleri herkesin kullanımı için uygundur.




1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...