17 Eylül 2015 Perşembe

Max Factor Miracle Match Fondöten

Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G markası Max Factor Yeni Miracle Match Fondöten ile orta kapatıcılık ve sağlıklı görünen yarı şeffaf cilt rengini bir arada sunuyor.

Kadınlar fondöten kullanırken hem kusursuz bir cilt, hem de doğal bir görünüm elde etmek istiyor. Yeni Max Factor Miracle Match Fondöten sayesinde cildinizdeki kusurları örterek mükemmel renk uyumunu ve doğallığı bir arada yakalayabilirsiniz. Max Factor Miracle Match Fondöten, içerdiği yeni silikon teknolojisi, orta derecede kapatıcılık ve nemlendirme özelliğini ilk kez bir arada sunuyor. Miracle Match Fondöten, orta kapatıcılık ve yarı şeffaf boya arasında akıllı bir denge kurarak cildinizde güzel flu bir etki bırakırken, aynı zamanda cildinizi nemle destekliyor. Formüle eklenen hafif yansıtıcı partiküller ise, görünen cilt kusurlarını azaltarak güzel, sağlıklı ve sade bir görünüm elde etmenizi sağlıyor.


Doğallık ve kusursuz görünüm bir arada

Makyaj tercihinde füme tonlu gözler, kusursuz, ciltte belli olmayan fondöten, doğru şekilde uygulandığında, kırmızı ruj kadar etkili ve cazibeli olabilir. Ancak makyaj uzmanları, kadınların aynı anda elde etmek istedikleri çarpıcı ve doğal görünümü yakalamanın en zorlayıcı makyaj görünümü olduğunu biliyor. Max Factor Türkiye Makyaj Artist Rıfat Yüzüak, "Makyaj uzmanları doğal görünümlü, sağlıklı bir cilt yüzeyi yaratmak için yıllarını harcar. Olağanüstü kusursuz bir cilt sağlayan yeterli kapatıcılık ile doğal parlaklık arzusu ve dalgalı parlaklığı dengeleyen bu makyajın kadınlar için yapılması en zor makyaj olduğuna şüphe yoktur. Max Factor Miracle Match Fondöten cildinizi güzelleştirerek kusursuz bir görünüm veren fantastik bir fondötendir” diyor.


Yarı şeffaf mikalar
Formül yarı şeffaf mikalarla iyileştirilmiştir. Fondöten orta kapatıcılık sunarken cildiniz yine de ışığı yansıtarak doğal bir cilt parlaklığı ve cilt güzelliği izlenimi verebilir.

Daha az pudra
Daha az pudra ve ekstra yarı şeffaf mikalar cildinizin doğal tonunu kapatmadan cildinize uyum sağlayarak tam anlamıyla size ait bir renk tonu sağlar.
Işığı yansıtan partiküller
Ekstra ışık yansıtıcı partiküller cildinizdeki pürüz ve bozuklukları gidererek flu bir etki yaratır.

Besleyici özellikler
Formülün %40'ı, nemlendirmeyle cildi besleyen gliserin, E vitamini ve B vitamini gibi cilt şartlandırma maddelerinden oluşuyor.

Yeni Max Factor Miracle Match Fondöten’in tavsiye edilen satış fiyatı 68,90 TL

*Basın Bültenidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...