12 Eylül 2015 Cumartesi

Bir stil ikonu: Vakko Monogram Çanta

Stilin tamamlayıcısı Vakko Monogram çantalar, artık bir klasik haline gelen seçeneklerinin yanı sıra 2015-2016 Sonbahar-Kış koleksiyonunda yer alan dikkat çekici yeni modelleri ile Vakko’lardaki yerini aldı. Renk, model ve farklı boyut seçenekleriyle her zevke uygun bir çantanın bulunduğu Vakko Monogram’ın Sonbahar-Kış Koleksiyonu, tarzlarını şık bir çanta ile tamamlamak isteyenler tarafından keşfedilmeyi bekliyor...




Vakko Monogram 2015-2016 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, gösterişli detayları ve 70’lerden aldığı ilhamla yeni sezona damga vuran Vakko Kadın koleksiyonunun renk temalarına ve aksesuar trendlerine uygun olarak tasarlandı. Koleksiyonda klasik modellerden messenger bag’lere, sırt çantalarından bucket bag’lere ve birbirinden şık cüzdanlara uzanan her zevke ve kullanıma uygun geniş seçenekler yer alıyor.





Sezonun öne çıkan indigo, vizon, koyu bordo, koyu yeşil ve siyah renklerinden oluşan Vakko Monogram koleksiyonu, metal ayrıntılarda ise antik gümüş ve gold tonları ile bütünlük kazanıyor.




İşlevsellik ve kullanım rahatlığının ön planda olduğu Vakko Monogram’da, uzun, orta ve kısa olarak ayarlanabilen çanta sapları aynı çantada birkaç farklı kullanım olanağı sunuyor. Uzun askılı, zincirli modeller clutch olarak da kullanılabiliyor.
İki yüzü farklı renklerde hazırlanan tasarımlar, tek bir çantada iki ayrı çanta sunuyor ve bu özelliği ile sezonun kurtarıcı şıklık parçası oluyor. Bu tarzın renk kodları ise sezonun öne çıkanlarından koyu yeşil ve bordo!





Her sezonun vazgeçilmezi klasik kahve-bej Vakko Monogram, 2015 Sonbahar-Kış sezonunda da yerini korurken; bu model, minimal detaylara önem verenler için kenarlarda kullanılan kırmızı ve naturel renklerle daha da modernleşiyor.





Geçen sezonun hem kıyafetlerde hem de aksesuarda öne çıkan detayı püskül, bu sezon da trend listelerinin başında yer alıyor. Vakko Monogram koleksiyonundaki püskül detaylı modeller Vakko tarzı ile ön plana çıkıyor.

*Basın bültenidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...