23 Temmuz 2015 Perşembe

The Body Shop Happy Hour Ferahlatıcı Virgin Mojito

The Body Shop, sınırlı sayıda ürettiği Virgin Mojito vücut kokteyli ile cildinizi tazeliyor. Lime ve yeşil nane ferahlığıyla yenilenen cildiniz, siz yazın tadını çıkarırken havuz keyfinden gecenin geç saatlerine kadar size eşlik ediyor…

Nihayet yaz geldi! Güneş yakmaya, kumsallar ısınmaya başladı. Dünyanın en ferahlatıcı kokteyllerinden biri olan Mojito bu yazın vazgeçilmezleri arasında… Peki, bu yaz cildinizi de Mojito ferahlığıyla ödüllendirmeye ne dersiniz?
The Body Shop’un yeni sınırlı sayıda üretilen Virgin Mojito vücut bakım serisi, serinleten formülüyle yaz boyunca cildinizi tazeliyor. Enerji veren yeşil nane ile taze olarak sıkılmış lime kullanılarak oluşturulan seri, tüm duyuları harekete geçiriyor.
Baş döndüren kokusuyla da dikkat çeken vücut kokteyli, canlandıran ve serinleten özellikleriyle yaz tatilinin vazgeçilmezlerinden olmaya aday!
The Body Shop, sınırlı sayıda üretilen serisiyle sıcak yaz günlerine serin bir mola vermenizi ve güneş battıktan sonra da cildinizin sağlığını korumanıza yardımcı oluyor.
Birkaç damla lime cildinizi nemlendirir…




Havuzdan partiye bütün yaz taptaze!

1. Temizle
Gün boyu cildinizde kalan güneş kreminizi, Vücut Peelingi ile cildinize masaj yaparak temizleyin… Dilerseniz canlandırıcı Duş Jelini de kullanabilirsiniz.



2. Nemlendir
Bütün gün güneşe maruz kalan cildinizi rahatlatıcı bir ürünle ödüllendirmeye ne dersiniz? Body Sorbet cildinizde serin bir ışıltı bırakır. Alternatif olarak 24 saate kadar nemlendiren ve cildinizde hızlı emilen Body Butter’ı da kullanabilirsiniz.

3. Ferahlat
Yaz mevsiminin kokusu ilhamını Güney Amerika’dan alıyor. Yeni Body Splash, kullanmaktan vazgeçemeyeceğiniz bir koku kokteyli… Duştan sonra uygulayabileceğiniz bu kokteyl, duş ferahlığını bütün gün hissetmenizi sağlıyor!

Tüm yaz süren Happy Hour’lar için hediye alternatifleri

Mojito Kovası

Happy Hour’agitmeden önce bir buz kovasını Virgin Mojito ürünleriyle doldurun. Bu kovada önce cildinizi sonra içkilerinizi ferahlatın!

Shaker Kafası
Happy Hour’ların olmazsa olmazı… Vücudunuzu parti için canlandırdıktan hemen sonra shaker’ınızı en lezzetli kokteylleri hazırlamak için kullanabilirsiniz.

Cool Küp

Serinleten seyahat boy küpler ile cildinizi her an mutlu etmeye hazır olun!
*basın bültenidir

8 yorum:

  1. Mojito sanırım hayatımızın her yerinde :) bunu denemek lazım..

    YanıtlaSil
  2. çok ilgiçekici ve albeni diyor resmen denenecekler listesinde :DD

    YanıtlaSil
  3. fikir olarak çok ilginç sevdim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bi de sınırlı sayıda ya, nasıl da al beni diyo di mi o.O

      Sil
  4. Ambalajların rengi ve hissettirdiği ferahlık :) Denemek istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nane limon nasıl da ferahlatır di mi tam yazlık <3

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...