29 Temmuz 2015 Çarşamba

NARS'TAN YAZA DAMGA VURACAK OLAN "LAST RESORT" KOLEKSİYONU

NARS, FRANSIZ POLİNEZİSİ RUHUNU
“LAST RESORT” KOLEKSİYONU İLE TENİNİZE TAŞIYOR!

NARS’ın kurucusu ve kreatif direktörü François Nars’ın Fransız Polinezisi aşkından esinlenerek hazırlanan Last Resort Koleksiyonu, güneşli ve enerjik yaz günlerini karşılıyor.
 
Yazı teninize taşıyan bu koleksiyonda her yazın vazgeçilmezleri olan Body Glow ve Monoï Body Glow II vücut yağları, sınırlı sayıda üretilen Laguna bronz pudra ve Kabuki Ita fırça paleti ve ilhan kaynağı Tahiti olan geçici dövmeler bulunuyor.  

 

Tahiti Bronzer
Baş döndürücü bir etki sunan NARS’ın ikonik Laguna bronzlaştırıcı pudrası ve minik boy Kabuki Ita fırçası, mükemmel bir kontür makyajı yapmayı sağlarken, cilde anında bronzluk kazandırıyor. Ürünü fiyatı, 185,00 TL.
 

Dövmeler
Tahiti esintileri taşıyan Nars’ın sınırlı sayıda üretilen geçici dövmeleri de koleksiyonun şaşırtıcı sürprizi oluyor… Ürünü fiyatı, 105,00 TL.
 

Body Glow
Güneşin hakim olduğu yaz mevsiminde parıltısı ve ışıltısıyla bağımlılık yaratan Body Glow, içeriğindeki moni, gardenya ve hindistancevizi yağları ile hem cildinizi besliyor hem tropikal bir his uyandırıyor. Ürünün fiyatı 179,00 TL
 

Monoï Body Glow II
Monoi Body Glow’un Tahiti özüyle tropical bir dünyanın kapısı aralanıyor. Monoi yağı, gardenia ve hindistan cevizi özlerinin birleşimi cilde etkili bir nemlendirme sağlıyor. Ürünün fiyatı, 179,00 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...