29 Temmuz 2015 Çarşamba

Molton Brown online alışveriş sitesini henüz keşfetmemiş olanlarasürpriz!

Molton Brown’ın online alışveriş sitesi www.mbturkey.com’a yeni üye olan ziyaretçileri Eylül ayı sonuna kadar özel bir sürpriz bekliyor 

Dünyanın birçok farklı bölgesinden elde ettiği egzotik bitki esanslarını ve yağları,  40 yılı aşkın tecrübesi ile harmanlayarak yaşamı daha keyifli ve ayrıcalıklı kılan ürünlere dönüştüren Molton Brown, ziyaretçilere özel bir alışveriş deneyimi yaşatan www.mbturkey.com sitesine ilk kez üye olacak bakım tutkunları için bir sürpriz hazırladı.
Markanın el kremleri ve jellerinden, şampuanları ve vücut losyonlarına, kadınlara ve erkeklere özel bakım ürünlerinden, mumlara ve oda kokularına uzanan geniş ürün yelpazesini bir arada sunan www.mbturkey.com sitesine yeni üye olan her ziyaretçi, Eylül ayı sonuna kadar ilk siparişinde 20 TL’lik hediye çekine sahip oluyor.
www.mbturkey.com sitesine üye olmak ise çok kolay. Sitede yer alan ‘’Yeni Üyelik’’ bölümüne tıklayıp, ad ve e-mail bilgileri ile sisteme kayıt olan her ziyaretçi, sahip olduğu hediye çekini ilk siparişinde istediği ürün ya da ürünlerde kullanabiliyor.

Molton Brown tutkunları ayrıca tüm yenilikleri ve kampanyaları markanın Facebook, Twitter   ve Instagram hesaplarından takip edebiliyor.
https://www.facebook.com/moltonbrownturkiye

Kargo ve Hediye Paketi Seçeneği
Molton Brown, www.mbturkey.com üzerinden vereceğiniz siparişlerde alışveriş bedelinize bakılmaksızın ücretsiz kargo hizmeti sunuyor. Ayrıca bu özel ürünleri hediye etmek istediğinizde siparişiniz sırasında ‘hediye paketi’ seçeneğini işaretlemeniz yeterli! Molton Brown sizin için ürünleri Londra’dan gelen özel paketler ile şık bir hediyeye dönüştürüyor ve istediğiniz adrese teslimini gerçekleştiriyor.

   



8 yorum:

  1. siteden alışveriş yaprtın mı sen hiç canım ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eklemeyi unutmuşum, basın bülteni bu. Hayır yapmadım.

      Sil
  2. ilk fırsatta denemek lazım tatlım

    YanıtlaSil
  3. blogunuz çok tatlı takipteyim :) ilginizi çekerse blogumada beklerim http://petunyanincizimaceralari.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...