3 Haziran 2015 Çarşamba

Konser- Igudesman & Joo" Big Nightmare Music"

Herkese merhaba

Geçen hafta, dünyanın en eğlenceli klasik müzik sanatçıları İzmir'deydi.



Eşim sayesinde keşfettiğim bu müzisyenlerin konserine gitmeyi gerçekten çok istemiştim. Konser, Fuardaki açık havada olacaktı ve geçen hafta İzmir'de sürekli yağış olduğu için son ana kadar biletimizi alamamıştık. Konserin olacağı gün, meteoroloji ile irtibata geçtik ve akşamın yağışlı olacağını öğrendik. Konser yerini aradığımızda Adnan Saygun Kültür merkezinde olacağını ve 2 seans şeklinde olacağını, gittiğimizde bilet alabileceğimizi öğrendik.

Saat 19:00 seansına bir şekilde yetiştik ve herkes oturmadan yer veremeyeceklerini söylediler. Çünkü fuardaki Açık hava çok büyük, Adnan Saygun kültür merkezi küçük olduğu için numaralandırılmış yerler birbirine karışmış. Neyse ki bir şekilde biletimizi alabildik. Yerimiz gerçekten çok güzeldi. yaptıkları mimikleri çok net bir şekilde görebiliyorduk. Eğer Fuar olarak kalsaydı, sanıyorum ki bu kadar zevkli olmazdı bizim için.

Normalde klasik müzik dinleyen bir insan değilim, ama konser muhteşemdi! İzmirli Olten Filarmoni Orkestrasıyla birlikte Igudesman ve Joo'nun performansları harikaydı. İlk parçada Igudesman Mozart çalarken, Joo James Bond'un müziğini aynı anda çalmaya başladı ve biz seyirciler için unutulmaz dakikalar başladı.

Anlatılmaz dinlenir diyorum :)

Yaklaşık 1.5 saat süren konserin tadı damağımızda kaldı. Hem çok güldük hem de muhteşem bir konser dinledik. Eğer şehrinize gelirlerse mutlaka gidin.

Diğer videolara şuradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...