11 Mayıs 2015 Pazartesi

FOREO CİLT BAKIM DEVRİMİ TÜRKİYE'DE İLK KEZ DOUGLAS'TA

Günlük cilt bakım rutinine yenilikçi bir yaklaşım getiren
Foreo Luna Türkiye’de ilk kez Douglas Mağazaları’nda satışa sunuldu.

Douglas Mağazaları’nda satılmaya başlanan Luna, pürüzsüz yumuşak silikondan yapılmış fırça yüzeyi ile cilt üzerinde ultra nazik dokunuşa sahip keyifli bir kullanım deneyimi sunuyor. Luna yuvarlak slikon temas noktaları ile yönlendirilen T-Sonic (transdermal sonic) titreşimleri ile yüzü derinlemesine temizlerken salınımlı kıl fırçalara kıyasla daha nazik bir uygulama sağlıyor.
Luna, T-Sonic titreşimleri yayarak cilt yüzeyindeki ölü hücreleri atarken gözenekleri tıkayan kir, yağ ve makyaj kalıntılarını nazikçe temizliyor. Sonuç en sevilen bakım ürünlerinin emilimini artıran elle yıkamadan çok daha derin bir temizleme oluyor. Ayrıca Luna düşük frekanslı titeşimleri doğrudan kırışıklığa eğilimli bölgelere yönlendirerek ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltıyor böylece daha sıkı ve pürüzsüz görünen bir cilt sağlıyor.
Kanyon, Nişantaşı City’s, Capacity AVM, CEPA Avm, Forum Bornova AVM ve Terracity AVM Douglas Mağazaları’nda satışa sunulan Luna’nın pürüzsüz silikondan yapılmış yumuşak ve yuvarlak temas noktaları standart fırça başlarının keskin kıllarına kıyasla daha nazik ve aşındırıcı olmayan alternatif bir temizleme yöntemi sunuyor. Silikonun gözeneksiz yapısı günlük kiri emmediği veya bakteri oluşumuna neden olmadığı için Luna’nın son derece hijyenik olmasını sağlıyor. Dahası Luna’nın silikon fırçalarının değişmesi gerekmiyor.
Douglas Mağazaları, uzman danışmanları eşliğinde cildine en uygun ürünü seçmek isteyenleri keyifli alışveriş atmosferi ile buluşturuyor.
  
 
Douglas Parfümeri Hakkında;
1821 yılında Hamburg’da bir parfümeri ve sabun fabrikası olarak kurulmuş olan ve geçtiğimiz 30 sene içerisinde Avrupa kozmetik pazarında lider konumunda olan Douglas Parfümeri, Avrupa’da 1200’ü aşkın mağazası ile 19 ülkede faaliyet göstermektedir.
2006 yılında Türkiye kozmetik pazarına giren ve 12 mağaza ile faaliyet gösteren Douglas Parfümeri ile kadınlar güçlü markaların güzellik ve bakım ürünlerini Douglas mağazalarında keşfediyor, deneyimliyor ve kendisine özel uzman danışmanlık hizmetlerinden faydalanıyor.
Douglas Parfümeri Mağazaları
Adana; Ziya Paşa Bulvarı / Ankara; Cepa AVM / Antalya; Terracity AVM
Bursa; Korupark AVM / Eskişehir; Espark AVM
İstanbul; Capacity AVM - Kanyon AVM – Marmara Park AVM - Nişantaşı City’s AVM
İzmir; Alsancak - Forum Bornova AVM / Trabzon; Forum AVM
*Basın bültenidir.

2 yorum:

  1. Amaan basın bülteniymiş :)) Ben de aldın sanmıştım :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Clarisonic i daha yeni aldım sayılır. Bu da elini çabuk tutsaydı :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...