29 Mayıs 2015 Cuma

Basın Bülteni: SEPHORA HOT NOW SEZON 3 BAŞLIYOR!

Sephora güzellik editörleri dünya kozmetik trendlerinin nabzını tutmaya devam ediyor. Her sezonun en çok konuşulan ve en çok konuşturan ürünlerini sizler için seçiyor. Dünyanın kozmetik trendlerini takip etmek için Sephora mağazalarındaki HOT NOW alanını ziyaret etmeniz yeterli!
Doğal bronz bir ten, nemlenmiş bir cilt, gün boyu fresh saçlara sahip olmanızı sağlayacak en hot ürünler HOT NOW Sezon 3’de!

Sephora Nemlendirici & Canlandırıcı Maske
Bu jel maske, kuru ve yorgun ciltler için gerçek bir tazelik sunuyor!  İçeriğindeki beş vitamin konsantresi sayesinde nemlendirir, cilt tonunu eşitler ve gözle görülür bir parlaklık yaratır. Maskeyi cildinizde 10 dakika bekletin ve bırakacağı sağlıklı ışıltıyı keşfedin. İşte muhteşem bir ipucu: Ciltteki etkisini arttırmak için kullanmadan önce 30 dakika buzdolabında bekletin. 
 
Fiyat:  41 TL 

Clarins – Radianc Plus Golden Glow Booster Body

Yaz mevsimi yaklaşıyor, bronz görünmenin tam zamanı! Işıltılı bir bronzluk için tüm yapmanız gereken bu muhteşem yağı avuç içinize 5-6 damla kadar damlatıp, ardından karıştırıp dilediğiniz bölgeye sürmek… Bu güzellik rutinini istediğiniz zaman uygulayabilir ve inanılmaz doğal bir görünüm elde edebilirsiniz! Ve daha iyisi, en sevdiğiniz vücut losyonlarınızı uygulamalarınızın ardından kullanmaya devam edebilirsiniz.

Fiyat: 88 TL

Make Up For Ever - Pro Bronze Fusion
Bu harika buluş, sağlıklı bir bronz görünüm elde etmek isteyenlerin vazgeçilmezi olacak. Üstelik doğal bir görünüm elde etmenizi sağlarken kompakt yapısı sayesinde suya karşı da dayanıklı!
Uygulandığı anda doğal bir bronzluk sağlayan ürün, hafif yapısıyla ciltle hemen bütünleşiyor ve ipeksi bir yumuşaklık katıyor. Bu bronz pudrayı özellikle elmacık kemiğinize, burnunuzun üstüne ve çenenizin ortasına yoğunlaşarak tüm yüzünüze bir fırça ile eşit şekilde uygulayın.
Fiyat: 108 TL


BATİSTE KURU ŞAMPUAN
Güzellik tutkunlarının vazgeçilmezi olan kuru şampuanlar, bu kez ani durumlarda çantalarımızın içinde bulundurabileceğimiz mini boyutuyla karşımızda! Daha da iyisi, yağlı ve sönük görünen saçların en büyük düşmanı! Saç diplerine sıktıktan ve taradıktan sonra saçlarımız mucizevi şekilde tertemiz… İlk önce macerasever kadınlar tarafından kullanıldıktan sonra saçların hacimlerini arttırmak ve saçlara kolayca şekil vermek isteyen saç stilistlerinin vazgeçilmezi oldu. Saçlarımızı yıkamayı atladığımız günler ve spor sonrası duş için vakit bulamadığımız zamanlarda mutlaka sahip olmamız gereken bir kurtarıcı!
Fiyat: 13,5 TL


*Basın Bültenidir

2 yorum:

  1. hiç biri benim için çok "hot" olmadı yani :-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Almıyorum ben zaten artık ihtiyaç dışı ürün. (burada zafer işareti yaptığımı düşün)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...