10 Kasım 2014 Pazartesi

Pupa Milano Kış ve Yeni Yıl Makyaj Trendleri:

Pupa Milano Kış ve Yeni Yıl Makyaj Trendleri: Öncelik Gözler…
İtalyan kozmetik markası Pupa Milano, 2014 kış sezonunda bohem ve dramatik makyajları öneriyor. Günlük kullanım için daha hafif, geceleri daha yoğun uygulanabilecek makyajlarda, ağırlık yine gözlerde. Özel geceler ve davetlerde ise, gözlere hafif ışıltılar vererek derinlik sağlayabilirsiniz. Yeni yıl gecesi için özellikle altın ve gümüş ışıltıların yanında, vazgeçilmez olan kırmızı ruj, kendinizi daha çekici ve seksi hissetmenizi sağlayacaktır.

Güzellik, Bakım ve Koruma Bir Arada
Kış aylarında güneşe en az yaz mevsiminde olduğu kadar maruz kalan ciltlerde yoğun karşımıza çıkan güneş lekeleri için, fondötenlerde güneş koruma faktörü ekleyen Pupa Milano, dudaklara da aynı hassasiyetle yaklaşıyor ve koruma faktörlü ürünleri piyasaya sunuyor.
Güzel görünmenin yanında cilt sağlığının da bilincinde olan markanın tüm ürünleri dermatolojik ve oftalmolojik olarak test edilmiştir.

PUPA Active Light Fondoten – Nemlendirici Fondöten 97,90 TL
Cildinizdeki kusurları kapatmada başarılı, aynı zamanda nefes almasını sağlayan formülü ile cildi kurutmayan Active Light Fondöten, kış mevsimi için cildinizin yeni dostu. Active Light Fondöten yağsız, SPF 10 ve SPF 6 korumalıdır.
9 ayrı renk tonuna sahip, kapatıcı özelliğinin yanında, cilde ışıltı veren, sanki yüzünüze bir şey sürmemişsiniz gibi bir hafifliğe sahip Active Light Fondöten nemlendirici özelliğe de sahiptir. Cilde sağladığı ışıltı, simli bir ışıltı ya da yağlı bir görünüm değildir. Cildine renk verirken doğal görüntüsünden taviz vermeyenlerin seveceği Active Light Fondöten, erkeklerin de kullanması için idealdir.
010 Porcelain
030 Natural Beige
050 Golden Beige

PUPA Like A Doll Luminys Blush – Işıltılı Allık 94,60 TL
İnanılmaz parlak bir etki ve taze görünüm için Pupa Milano tarafından özel olarak formüle edilen Like A Doll Luminys Blush, incecik yapısı ile cildinizi kurutmaz, tabaka bırakmaz. Yumuşak ve ipeksi dokusu ile yüzünüze orantılı aydınlık sağlar.
Ürünleri profesyonel allık fırçaları ile kullanmanız tavsiye edilir.
Eğer kontur istiyorsanız yüzüne renk eklemek için yuvarlak allık fırçası ile allıktan küçük bir miktar alın ve elmacık kemiklerine doğru, hafif bir şekilde yayın. Bunu kesik uçlu allık fırçası ile de yapabilirsiniz. Kesik uçlu allık fırçası ise sonuç yuvarlak uçlu fırçadan farklı olarak daha keskin olacaktır.
Renk eklemek için ise elmacık kemiklerine uygulama yapmak gerekmektedir. Renk ile kontur vermek istiyorsanız, yüzün ortasından başlayarak elmacık kemiklerinin altına uygulamalısınız.
Pupa Milano’nun önerdiği renkler;
201 desert pink
204 intense apricot
302 light chocolate

PUPA Eyebrow Pencil 49,40 TL
Pupa Milano tarafından üretilen Pupa Eyebrow Pencil, yumuşak dokusu ile son derece rahat uygulama sağlar.
Öncelikle kaş kalemini uygulamak için kaşlarınızı kaş fırçasıyla fırçalıyarak, kaş üzerinde kalan pudra ve fondöteni temizleyin. Kaş şeklini belirlemek için kalemle hafifçe bir çizgi belirleyin. Kaşlarınızı kaş kalemi yada kaş boyasıyla doldurduktan sonar, kaş fırçası ile yeniden tarayın ve son şeklini verin.
01 Blonde
02 Brown
03 Brunette

PUPA Vamp! Compact Eyeshadow – Kompakt Göz Farı 49,50 TL
Far seçiminde renklere önem vermelisiniz. Göz renginiz, cilt renginiz ve makyajınızda kullanacağınız tonlara göre far rengi seçiminizi yapmalısınız. Kolay bir kullanım özelliğine sahip Vamp! Compact Eyeshadow rahatlıkla karıştırılabilir ve çok yumuşak dokuya sahiptir. Formülünde yer alan silikolar sayesinde gün boyunca kalıcılığını korur. Göz kapağında topaklanma ya da dağılma yaşamayacağınız Vamp! Compact Eye Shadow’un düşük alerji riski oftalmolojik olarak test edilmiştir.
Metalikten, mat renklere ve saten tonlarına kadar sonsuz sayıda kombinasyon oluşturabileceğiniz seri içinde temel 12 renk bulunmaktadır.
Pupa Milano’nun önerdiği renkler;
100 whipped cream
105 chocolate
402 ivory
403 moonstone
404 galactic grey
405 black out

Püf Noktalar:
* Doğru bir göz makyajı için en önemli nokta göz farını iyice dağıtabilmektir. Homojen olarak dağılmayan far, doğal görünmez. Kullanacağınız aplikatör/fırça burada önem taşımaktadır.
* İyi sonuç almak için öncelikle astar kat uygulamanız gerekiyor. Pupa Milano Active Light Foundation ya da Pupa Milano Princess Loose Powder - Işıltılı Toz Pudra ile bu astarı yapabilirsiniz.
* Bir diğer önemli konu ise uygun, doğru renkleri seçmektir. Eğer gözlerinizin daha büyük görünmesini istiyorsanız, göz çerçevesine açık ve parlak tonlar uygulayabilirsiniz. Gölge ve derinlik verirken koyu renklere geçiş sağlayabilirsiniz. Gözlerinizi daha küçük göstermek istiyorsanız da, kirpik diplerine uygulayacağınız koyu ve keskin dokunuşlar, gözü küçültecektir.
* Büyük göz makyajı sevenler kalın kaş uygulamasından kaçınmalıdır. Kalın kaş gözün olduğundan küçük gözükmesine sebep olur. Kaşlar çok da ince olmamak kaydı ile naturelinde şekillendirilmelidir.
* Kaş kemiğine ve gözlerinizin köşelerine uygulayacağınız açık tonlar tüm yüzünüzün aydınlanmasını sağlayacaktır.

PUPA Milano Easy Liner Eyeliner – 56,00 TL
Sürümü son derece rahat olan Easy Liner Eyeliner ile ister ince, ister kalın, yumuşak ya da sert farklı şekillerde gözlerinizi belirginleştirebilirsiniz. Easy Liner Eyeliner ile 70’leri günümüze taşıyabilirsiniz. Sezonun trendi neon renklerin ön planda olduğu aylarında geçmiş ve günümüz modasını neon mavi ile uygulamak mümkün. 70'lerin draması ve bu yazın enerjisi....
Formülü özel olarak geliştirilen Easy Liner Eye Liner’ı hassas göz yapısına sahip olanlar ve lens kullananlar da rahatlıkla uygulayabilir. Dermatolojik ve oftalmolojik olarak test edilmiştir.
01 Extra Black
03 Vibrant Blue

PUPA Diva’s Lashes Mascara 58,90 TL
Dolgun kirpikler için Pupa Milano laboratuarlarında özel olarak üretilmişDiva’s Lashes ile bir Diva’nın gözlerine sahip olabilirsiniz. Kirpikleriniz hem daha dolgun, hem de birbirine yapışmadan daha net ve etkili bir hale gelebilir. Kullandığınız ilk anda etkisini hissedeceğiniz Diva’s Lashes Mascara, vazgeçilmezleriniz arasında yer alacak.
Pupa Milano’dan maskara kullanımı ile ilgili birkaç tüyo;
1. İlk önce kirpik uçlarınıza, kısa kısa tarayarak uyguluyorsunuz.
2. Bu işlem sonrasında kirpiklerinizi dipten yukarı doğru tarayarak her bir kirpiğin boyanmasını sağlıyorsunuz.
3. İddialı makyaj sevenlerdenseniz, maskaranızı ikinci kat aynı şekilde uygulayabilirsiniz.
4. Maskara kullanımında en önemli püf nokta, kirpiklerin doğru taranmasıdır.

Miss PUPA Ultra Brilliant Lip Gloss - Ruj 57 TL

Pupa Made To Last Lips – Dudak Kalemi 49,40 TL
Pupa Milano’dan ışıltılı ve çekici dudaklar için Miss Pupa Ruj. 2014 kış mevsiminin en çekici ve tercih edilen rengi kırmızı ve koyu tonlar farklı alternatifleri ile Miss Pupa Ruj seçenekleri arasında yer alıyor.
Işıltılı ve parlak görüntüsünün yanında, birbirine yapışmayan dudaklar, kremsi ve yumuşaklık hissi sağlayan Miss Pupa, SPH 15 korumalıdır.
Etkileyici, dolgun ve çekici dudaklar için Miss Pupa Ruj’un Made To Last Lips dudak kalemi ile kullanılması öneriliyor.
Ruj
103 naturally nude
204 jezebel
404 marrakech
600 champagne
604 elite
Dudak Kalemi
200 Natural
300 Pretty Pink
401 Pupa Red
402 Rouge Noir
PUPA Lasting Color Oje – 21,90 TL
İster pastel renkler kullanın, ister neon, içinizdeki enerji tırnaklarınıza yansıyacak. İtalyan kozmetik markası Pupa, tırnak modası için renk yelpazesini genişletti.
Alıştığımız Fransız Manikür’ü yerine, tırnak uçlarına farklı renkler uygulayabilir, tırnaklarınıza farklı şekiller verebilir, tırnak üstüne noktalar koyarak kendi tırnak modanızı yaratabilirsiniz.
Pupa’nın bu kış için önerdiği renkler ise kırmızı, bordo, yeşil ve mavi tonlarında. Cam gibi parlak tırnaklar için Pupa Lasting Color, geniş renk seçenekleri ile Douglas mağazalarında, seçkin parfümerilerde ve eczanelerde.
602 red
605 pearly dark red
609 pearly rouge noir
700 green
702 midnight blue

Pupa’dan Oje İle İlgili Bir Kaç Tüyo
- Oje seçimi nasıl yapılmalıdır?
Oje fırçasını tırnağınıza sürerken üzerinde mümkün olduğunca az oje bulundurun, böylece topaklanma yapmasını ve tırnak üzerinde baloncuk şeklinde kurumasını engellemiş olursunuz. Ayrıca ojenizi çok fazla kat sürerseniz, bir o kadar da geç kurumasına neden olursunuz.
-Oje sürmeye tırnağın orta kısmından başlayın.
Tırnak kenarlarına taşan ojeyi yok etmek için kulak temizleme çubuğunu asetona batırın ve tırnak kenarlarınızı dikkatlice temizleyin.
- Ojenin kalitesinin bozulmaması için her sürme işleminden sonra oje kapağını kapatmayı unutmayın.
- Ojeyi öncelikle tırnağın orta kısmına, sonrasında iki kenarına uygulayın böylece sürme işlemi daha kısa sürer ve tırnak üzerinde daha az fırça izi olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...