13 Ekim 2014 Pazartesi

Goody Dostluk Maması 1 TL Satış Fiyatıyla Tüm Migros’larda

GOODY’DEN HAYVANSEVERLERE TEŞEKKÜR…

Sahipsiz hayvanlara destek olmak adına şimdiye kadar onlarca ton mama bağışında bulunan Goody kedi – köpek mamalarının, Migros işbirliğiyle başlattığı “Dostluk Maması Kampanyası”na hayvan severlerin ilgisi devam ediyor...

Sokaklarda yaşayan kedilerin lezzetli ve besleyici gıda ile beslenmesini hedefleyen Dostluk Maması Projesi kapsamında Goody’nin hazırladığı öğünlük “Dostluk Maması”na tüm Migroslardan yalnızca 1 TL’den ulaşılabiliyor. 



Evcilleri dostu, evsizleri sorumluluğu olarak gören Goody Kedi – Köpek Mamaları’nın, sokaklardaki sahipsiz dostlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla başlattığı Dostluk Maması Projesi hayvan severlerden gördüğü yoğun ilgi sebebiyle uzatıldı.

Goody’nin sokak kedilerinin sağlıklı beslenmesi amacıyla Migros işbirliğiyle düzenlediği “Dostluk Maması Kampanyası” kapsamında yalnızca 1 TL’den satışa sunulan öğünlük 100 gr. mama paketleri hayvan severlerle buluşmaya devam ediyor. Dostluk Maması bütün Migros’larda kasa önlerinden alınabiliyor.

Şimdiye kadar yaptığı projelerle sahipsiz hayvanların yaşam kalitesini artırmak için çalışmalar yürüten Goody, bu projesiyle sokak kedilerinin lezzetli olduğu kadar besleyici olan bir gıda ile beslenmesini amaçlıyor. Proje kapsamında hayvan severlerin sokak hayvanlarını, hayvan metabolizmasına uygun olmayan ev yemeği artığıyla değil, rahatlıkla erişebilecekleri ve onların sağlığını tehlikeye atmayan mamalarla beslemesi hedefleniyor.

Sahipsiz Hayvanların Destekçisi Goody
Farklı projeler kapsamında hem sahipsiz sokak hayvanlarına hem de barınaklarda konaklayan kedi ve köpeklere onlarca ton mama yardımında bulunan Goody, Haçiko Derneği ve HAYTAP’ın da düzenli destekçisi.

Engelli hayvanların yaşamımızın bir parçası olduğunu vurgulamak ve bu konuda toplum bilinci yaratmak üzere başlatılan “Farkında mısın?” projesinin de ana sponsoru olan Goody, sadece Türkiye’de değil KKTC’deki barınaklara da önemli ölçüde mama desteği sağlıyor.

2012 yılında Goody Çocuk Tiyatrosu’nu kuran marka ayrıca “Bir Dostluk Hikâyesi” adlı müzikli çocuk oyunuyla şimdiye kadar 20 binden fazla ilköğretim öğrencisine sahipsiz hayvanlara destek olmanın önemini anlattı.

Evcilleri dostu, evsizleri sorumluluğu olarak gören Goody ile markanın sahibi Tropikal Pet hakkında detaylı bilgi için; www.tropikalpet.com.tr,www.goody.com.tr ve www.facebook.com/Goodymama adresleri ziyaret edilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...