29 Eylül 2014 Pazartesi

YENİ Max Factor Skin Luminizer Fondöten ve Eye Luminizer Aydınlatıcıile sağlıklı ve pırıltılı bir görünüm sizinle!

Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G markası Max Factor, makyaj dünyasına yön veren yenilikçi ürünleriyle makyaj yapmayı daha keyifli hale getiriyor. Max Factor’ün son yenilikleri Skin Luminizer Fondöten ve Eye Luminizer Aydınlatıcı, kapatıcı ve aydınlatıcı özelliklerinin yanı sıra; zengin içerikleriyle cilt bakımını da ihmal etmiyor.


Araştırmalara göre aydınlatıcı fondötenlerle ilgili, kadınlar cildi tamamen maskelediği veya istenen etkiye nazaran daha donuk durduğu fikri üzerinde hemfikirler. YENİ Max Factor Skin Luminizer Fondöten özel formülü sayesinde cilde hafif bir pırıltı vererek daha hafif hissedilen bir kapatıcılık sunmakla birlikte, beş farklı renk seçeneğiyle cilt tonunu da eşitleyerek kusursuz bir görüntü sağlıyor.
İnci pigmentleri ile ışıltıyı yakalayın!

Max Factor’ün YENİ Skin Luminizer Fondöten ve Eye Luminizer Aydınlatıcı ürünleri, ışığı yansıtan parçacıklar ile yenilikçi bir sarmal formül içererek cilt bakımı faydalarına ek olarak hoş ve ışıltılı bir baz sunuyor. “İnci pigmentleri” anında cilt tonunu aydınlatırken, Skin Luminizer Fondöten’deki elastomerler ışığı geri yansıtarak daha aydınlık ve daha canlı bir görüntü sunuyor.
YENİ Skin Luminizer Fondöten ürün içeriği:
Parlaklık:Benzersiz sarmal formül, hafif pırıltılı görünüm için inci pigmentleri ve ışığı yansıtan parçacık bileşenleri içeriyor. 
Kapatıcılık: Max Factor Skin Luminizer Fondöten, hafif hissedilen bir kapatıcılık sunarak cilt tonunu eşitlerken, kusurları da kapatıyor.Sonuç: Pırıltılı ve ışıltılı bir cilt görünümü…
Cilt Bakımına Faydaları: Max Factor Skin Luminizer Fondöten VitaNiacin kompleksi ile nemlendirme sunarken, B ve E vitaminlerindeki gliserin ile cildin doğal nem dengesini kazanmasını sağlıyor. Fondötendeki elastomerler ise ışığın geri yansıtılabileceği “pencereler” yaratarak daha aydınlık ve daha canlı bir görüntü yaratıyor.

Hassas göz altı bölgesi için özel olarak tasarlanan YENİ Max Factor Eye Luminizer Aydınlatıcı ise genelde koyu halkalara neden olan göz altındaki mor tonların rengini düzelterek aydınlatan hafif, sarı tonlu formülüyle komple ışıltılı bir cilt sunuyor. Fondötenle aynı nemlendirici vitamin kompleksine sahip olan ürün, iki farklı renk seçeneğiyle yorgun gözaltlarını tazelerken; özel bileşenleriyle ince çizgilerin görünümünü de hafifletiyor.
Makyaj Uzmanı Nur Toktay; pırıltılı görünümü kusursuzlaştırmak için aydınlatıcının Skin Luminizer Fondöten’in üzerine uygulanmasını tavsiye ediyor; “Lekeleri ve kızarıklığı kapatmak için parmak uçlarınızla Eye Luminizer Aydınlatıcı ürününü problemli bölgelere sürün ve göz kenarlarınıza doğru dağıtın. Gözaltları için ürünü gözün alt kısmına sürün ve gözün iç köşelerine doğru dağıtın.”


2014 Sonbahar/Kış sezonunun olmazsa olmaz makyaj ürünleri!

New York Fashion Week Victoria Beckham Sonbahar Kış 2014 Defilesi’ndeki özel tanıtım için Max Factor Global Kreatif Tasarım Direktörü Pat McGrath, fondöten ve kapatıcı ikilisini kullanarak modellerde “modern zaman güzelliğinin havalı yorumunu” yansıtmak için tam anlamıyla bugünü ve koleksiyonun sofistike ruhunu barındıran çağdaş ve sade güzelliğini ortaya çıkardı.
“Victoria, mankenlerin neredeyse kendi hallerinde son derece doğal olmasını ve güzelliklerini basit makyaj dokunuşlarıyla güçlendirmek istedi. Bunlar arasında cilde ilave parlaklık vermek ve kirpikleri zarif bir şekilde kaldırmak gibi önemli detaylar yer alıyor. Hepsi de son derece modern ve günü yansıtan doğal güzelliği yaratmak için…”
Max Factor Skin Luminizer Fondöten’de anında daha güzel ve parlak bir cilt görünümü için hafif cilt ışıltıları yer alıyor, dolayısıyla Victoria Beckham defilesi için mükemmel bir seçim.” Pat McGrath, Max Factor Global Kreatif Tasarım Direktörü

Sahne arkasında Pat McGrath makyaj uygulamasına; ultra nemli, su bazlı nemlendiricileri modellerin cildine masajla yedirerek başlıyor. Ardından parmaklarını kullanarak dikkatli bir şekilde fondöteni uyguluyor ve bitiğinde yanaklardaki fazlalığı bir mendil ile alıyor ve böylece modellerin ciltleri yumuşak ve hafif bir ışıltıya kavuşuyor.

Sonuç; “doğal ve ışıltılı, kusursuz, parlayan bir cilt görünümü…”


YENİ Max Factor Skin Luminizer Fondöten’in tavsiye edilen satış fiyatı63,90 TL



YENİ Max Factor Eye Luminizer Aydınlatıcı’nın tavsiye edilen satış fiyatı 63,90 TL

*Basın Bültenidir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...