16 Eylül 2014 Salı

Kérastase mükemmel saç hareketinin sırrını çözerek saç güzelliğini“Discipline” ile muhteşem bir boyuta taşıyor…

Kérastase’ın yeni Discipline Serisi, uyumla hareket etmesi için saçları pürüzsüzleştiren, disiplin altına alan ve salonlarda uygulanan ilk Morpho - KeratineTM Bakımı. Saçlarda kimyasal bir etki yaratmadan, 10 şampuanlamaya kadar kalıcı bir kontrol sağlayan yepyeni bir salon servisi.



Discipline Serisi, aynı zamanda ihtişamlı ev bakım ürünleriyle birlikte kadınlara eşsiz bir deneyim sunuyor. Kullanım kolaylığı sağlayan ürünleriyle fön ve şekillendirme süresini azaltırken, neme ve elektriklenmeye karşı 72 saat koruma sağlıyor.
KONTROL ALTINA ALINAN SAÇLAR: PÜRÜZSÜZLÜK ARAYIŞI
L’Oréal İleri Araştırmaları 7 yıl boyunca önemli bir konu üzerinde araştırma yürüttü: Saç Hareketi... Saçı binlerce parametreye göre inceleyen “Move Hair” adı verilen muhteşem bir makine ile saç artık sadece 2 boyutta değilyeni bir boyut ile 3 boyutta araştırılıyor: Hareket.
Dalgalı, kıvırcık veya düz saçlara sahip olan tüm kadınların ortak tek bir hayali var: güzel, hafif, akıcı ve pürüzsüz saçlar… Kadınlar saçlarını şekillendirirken “kalıp” gibi bir sonuç değil, kusursuz bir hareketlilik arıyorlar. Ve bunu elde etmek için her şeyi deniyorlar. Kérastase’ın misyonu kadınların günlük yaşamlarında devrim yaratarak mükemmel bir uyumla hareket eden saçlar için çözüm sunmak…
KÉRASTASE, MORPHO-KERATINETM COMPLEX DEVRİMİYLE SAÇLARI PÜRÜZSÜZLEŞTİREREK MÜKEMMEL HAREKET SAĞLIYOR
Yeni Discipline Serisi’nin olağanüstü formülü, Morpho-KeratineTM ile sıra dışı bio-mimetic Ceramid R birleşiminden oluşuyor. Morpho-KeratineTMComplex içerdiği yüksek konsantrasyonlu Keratin, Buğday Proteinleri veCeramid R sayesinde saçları disiplin altına alarak onarır, her bir saç telinipürüzsüzleştirerek hareket ve akıcılık sağlar.
Ev Bakım Programı:
Discipline Fluidealiste Saç Banyosu: 65 TL
Discipline Fluidealiste Saç Banyosu – Sülfatsız: 65 TL
Discipline Fluidealiste Bakım Sütü: 90 TL
Discipline Maskeratine Bakım Maskesi: 122 TL
Discipline Fluidissime Bakım Spreyi: 97 TL

*Basın bültenidir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...