16 Eylül 2014 Salı

KATE MOSS’TAN RIMMEL’E ÖZEL KOLEKSİYON


Kate Moss imzalı ruj ve ojeler, New Urban Bohemian Collection For Lips&Nails Koleksiyonu’nda
Bohem tarzın kraliçesi Kate Moss tarafından Rimmel için özel olarak tasarlanan üç farklı tonda ruj ve beş farklı tonda ojeden oluşan New Urban Bohemian Collection For Lips & Nails Vintage özel koleksiyonu Watsons mağazalarında.
Stil ikonu ünlü model Kate Moss’un imzasını taşıyan ve Ağustos ayında sadece Watsons mağazalarında satışa sunulacak olan özel koleksiyonda yer alan mürdüm, kırmızı ve gül tonlarındaki rujlar yeşil, mavi, mor ve pembe tonlarda ojelerle tamamlanıyor.

·         Boho Beautiful Lips: Lasting Finish Kate Lipstick
Sekiz saate kadar kalıcılığı olan Lasting Finish Lipstick Koleksiyonu koyu mürdüm, yoğun mor ve koyu toprak kırmızı tonlarıyla bohem bir görünüm sunarken, vintage gül, uçuk pembe ve uçuk mercan tonları ile romantik bir hava yakalamanızı sağlıyor.  Işığı yansıtmak için siyah elmas ve kalıcılığı arttırmak için siyah mika kullanılan Lasting Finish Lipstick maksimum derinlik ve yoğunluk hissi yaratıyor. Fiyat : 14,99 TL










·         Bold Boho Nails: Salon Pro With Lycra1 Nail Polish
Kate Moss’un Urban Bohemian koleksiyonu için tasarladığı oje koleksiyonunda egzotik seyahat tutkunları için uçuk pembe Goddess, derin pembe Temptress ve mor Seduce; bohem stili ile dikkat çekmek isteyenler için ise toprak tonlardaki mavi Nymph ve zümrüt yeşili Bewitch seçenekleri yer alıyor. Yoğun Lycra1® içeren formülü sayesinde süper dirençli ve darbelere karşı,  on güne kadar dayanabilen Salon Pro With Lycraile el ve ayak tırnaklarınız, güzellik salonundan çıkmış gibi! Fiyat: 5,49 TL

Kate Moss’un Rimmel için özel olarak hazırladığı bu muhteşem ruj ve oje koleksiyonları Ağustos ayı boyunca sadece Watsons mağazalarında!
Watsons’ta her zaman daha fazlası var.
*Basın Bültenidir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...