17 Eylül 2014 Çarşamba

DOUGLAS MAĞAZALARI’NDA ÇİFTE KAMPANYA

Douglas Parfümeri, haftanın fırsatı ile seçili ürünlerinde %70’e varan indirimler kazandırıyor. Ayrıca, haftanın ürünü olarak çiçeksi kokusuyla büyüleyen Lancome La Vie Est Belle parfümünde indirim fırsatı sunuyor.
Haftanın Fırsatı:
16-22 Eylül tarihleri arasında Douglas Mağazaları’nda seçili ürünlerinde yüzde 70’e varan indirimler alışveriş tutkunlarını bekliyor.

Haftanın Ürünü:
15-21 Eylül haftasına özel Lancome La Vie Est Belle EDP 75 ml 299 TL yerine 250 TL olarak satışa sunuluyor. Kalp notasında portakal çiçeği, yasemin ve iris çiçeklerinin özünü içeren Lancome La Vie Est Belle parfümü zarifliği ve feminenliği ön plana çıkarıyor.
Doğallık ve saflığı simgeleyen Lancome La Vie Est Belle EDP 75 ml avantajlı fiyatıyla Douglas Mağazaları’nda yerini alıyor.

Douglas Parfümeri Hakkında;
1821 yılında Hamburg’da bir parfümeri ve sabun fabrikası olarak kurulmuş olan ve geçtiğimiz 30 sene içerisinde Avrupa kozmetik pazarında lider konumunda olan Douglas Parfümeri, Avrupa’da 1200’ü aşkın mağazası ile 18 ülkede faaliyet göstermektedir.
2006 yılında Türkiye kozmetik pazarına giren ve 12 mağaza ile faaliyet gösteren Douglas Parfümeri ile kadınlar güçlü markaların güzellik ve bakım ürünlerini Douglas mağazalarında keşfediyor, deneyimliyor ve kendisine özel uzman danışmanlık hizmetlerinden faydalanıyor.
Douglas Parfümeri Mağazaları
Adana; Ziya Paşa Bulvarı / Ankara; Cepa AVM / Antalya; Terracity AVM
Bursa; Korupark AVM / Eskişehir; Espark AVM
İstanbul; Capacity AVM - Kanyon AVM – Marmara Park AVM - Nişantaşı City’s AVM
İzmir; Alsancak - Forum Bornova AVM / Trabzon; Forum AVM


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...